KALANNAHAN KÄSITTELYKURSSI

Kalannahkakurssi järjestettiin vuonna 2015. Kurssilla opeteltiin valmistamaan fileoidusta kalannahasta kasviparkittua valmista nahkaa. Sitä voi käyttää ompeluun ja askarteluun sellaisenaan tai yhdistettynä jonkin muun materiaalin kanssa.

Kurssi muodostuu kahdesta jaksosta, joiden välisssä kurssilaiset parkitsivat kalannahkoja kotonaan. Kurssin lopuksi valmistettiin käsityö kalannahasta.

Rahoittajana Suomen elinkeinokalatalouden toimintaohjelma 2007 – 2013
EKTR_FIh_web.jpg      flag_yellow_low.jpg

Kuvia kalannahankäsittelykurssilta

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/hailuotose/domains/hailuoto-seura.fi/public_html/updates/concrete5.6.3.5_remote_updater/concrete/core/libraries/view.php:984) in /home/hailuotose/domains/hailuoto-seura.fi/public_html/updates/concrete5.6.3.5_remote_updater/concrete/core/libraries/view.php on line 657

An unexpected error occurred.

mysqli error: [1054: Unknown column 'isScheduled' in 'where clause'] in EXECUTE("SELECT jID FROM Jobs WHERE isScheduled = 1 ORDER BY jDateLastRun, jID")

< Back to Home